Yasuragi

Yasuragi


Visa priserBokningar

Information

Detta japanskinspirerade spahotell ligger i Saltsjö-Boo och har utsikt över Östersjön. Gästerna kan njuta av japansk mat i restaurangen. WiFi är gratis. Stockholms centrum ligger 20 minuters bilresa bort.
Havsutsikt, badrockar och tofflor är standard på Yasuragi. Varje rum har också en platt-TV med satellitkanaler och minimalistisk inredning.
Yasuragis spa erbjuder bokningsbara behandlingar och aktiviteter, bland annat massage, meditation och yoga. Spaet har även en mindre butik samt inomhus- och utomhuspooler. För gäster som vill koppla av finns även en sake-lounge, en stor terrass med havsutsikt och en omgivande japansk trädgård.
Busshållplatsen Hamndalsvägen ligger 350 meter bort, och Hasseluddens brygga ligger 10 minuters promenad från detta miljövänliga hotell. Nacka Forum köpcenter ligger 10 km bort.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Hamndalsvägen 6, 13281 Nacka, SverigeVisa priser Bokningar

1 svara
 1. Mohammad Qassim
  Mohammad Qassim says:

  Mardröm och allvarlig händelsen på Yasuragi hotell

  Jag var inbjudan från min arbetsplats till att deltaga på ett möta på Yasuragi hotell, Saltsjö-Boo, Hasseludden, Hamndalsvägen 6.
  Efter avslutning av långarbetsdag gick vi till restaurangen. Jag tuggade den första skeden av efterrätten där var något mycket solid som kom i munnen, jag kände plötsligt stark smärtan med en röst för att bryta tänderna. Jag blev chockad och spottade allt var i munnen. Jag kunna inte stanna kvar längre på restaurangen pga. starka smärtor och obehagligheten i munnen.
  Jag var på restaurangen vid händelsestiden tillsamman med ca 20 av mina kollegor, ca 10 av dem var specialist läkare. Alla var närvarande vid händelsen, en av dem undersökte mig direkt berättade att där finns stor tandspricka.
  Jag lämnande restaurangen lugn utan störning eller att kritisera personalen med hög röst som respekt till mina kollegor och gästerna.
  Jag gick omedelbart till receptionen och berättade för receptionisten om alt som hände med mig, hon var mycket sympatisk med mig, skrev skada rapport, ringde till restaurangens ansvarig, han kom direkt, var ledsen och bad om ursäkt.
  Jag träffade dagen efter en av cheferna C. E, var också sympatisk med mig, lovade mig att hotellet ska betala min tandbehandling, han skrev namn, e-mail och telefonnummer på litet blad och lämnat till mig för att lämna tandläkares räkning till honom efter tandläkare besök.
  Jag har lämnat till honom efter tandläkare besöket som behandlade mig för akute besvär och har plan för komplettering behandling på kommande veckorna.
  C. E fick tandläkare räkning från mig och gick till sin chef och kom tillbaka till mig efter ett par minuter, berättade att chefen godkänna betalning, han kopierade tandläkares räkning och lämnade originalen till mig.
  Hotellets VD har mejlet mig efter 3 dagar berättade att hon vill undvika att acceptera juridiska, ekonomiska och kontroversiella ansvar för händelsen pga. jag har inte sparat med mitt spott eller vad spottade ut från munnen som bevis، även ingen av personalen frågade mig om det vid händelsen eller dagen efter?!
  Det förstår jag inte hur man vågar kräva från en skadad människa som har fått plötslig allvarlig smärta och chock att ha koncentration vid händelse tiden och fokusera på att samla sitt spott som och visar det efter ett par dagar till VD som bevis för försummelse.
  Det förstår inte als varför Yasuragi hotells VD försöker till varje pris att försvara misstaget på hotellet och tänker inte på gästernas liv, hälsa och ekonomi.
  VD på Yasuragi hotell tror inte på receptionisten, resturangansvarig, 2 chefer lovade mig och, det är säkert att de har delegering från henna att lösa gesterna problem. Hon tror inte heller på tandläkares bevis om akut tandbehandling och behandlingsplanering och mina kollegor.
  jag vill bara informera att man som gäst på Yasuragi hotell inte ska tro på chefernas loft på pga. där finns en VD på hotellets har ingen respekt för de löften som cheferna på hotellet ger till gäster. Gästerna måste vara dobbelförsiktiga med matten i restaurangen, kan orsaka skador och hotellet har inget ansvar för restaurangpersonalen försummelser. Hotellet har en VD som är mycket bra försvarare.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.