Vadstena Klosterhotell Konferens & Spa

Vadstena Klosterhotell Konferens & Spa


Visa priserBokningar

Information

Boendet ligger 1 minuts promenad från stranden. Detta historiska hotell ligger i ett gammalt medeltidskloster vid sjön Vättern, i den pittoreska staden Vadstena. Här väntar en avkopplande miljö och ett härligt spa, och du har tillgång till gratis WiFi.
De klassiskt inredda rummen på Vadstena Klosterhotell har kabel-TV och en separat sällskapsdel. Vissa rum ligger i klosterbyggnaden, och andra i en storslagen 1800-talsbyggnad.
Restaurang Munkklostrets à la carte-meny består av rätter gjorda på säsongens lokalt odlade ekologiska produkter, och inkluderar fisk och skaldjur. Klosterhotell Vadstena har 2 andra matställen – Slottsvillan Restaurang och Vadstena Kloster Café. Båda har terrasser som vetter mot sjön och är öppna under sommarmånaderna.
Mot en avgift får du tillgång till spaet som erbjuder massagebehandlingar, en bubbelpool och en bastu. Vadstena Klosterhotell Konferens & Spa har en egen brygga vid en av Vätterns små sandstränder. Där kan du bada och fiska, bara 25 meter från hotellet.
Cyklar finns att hyra om du vill utforska det närliggande Vadstena slott och den idylliska huvudgatan. Vadstena Golfklubb ligger 10 minuters bilresa bort. Närmaste tågstation finns i Motala, 17 km från hotellet.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Lasarettsgatan 3, 592 24 Vadstena, SverigeVisa priser Bokningar