The Winery Hotel

The Winery Hotel


Visa priserBokningar

Information

The Winery Hotel i Solna erbjuder dig möjligheten att följa med på druvans resa, från vingård till glas. Hotellet har en egen vinfabrik och en säsongsöppen takpool. Du är välkommen att koppla av på den gemensamma terrassen, och har tillgång till gratis WiFi. Med allmänna kommunikationer tar det bara 23 minuter till Stockholms centralstation.
Rummen har minibar, platt-TV och en bekväm sittgrupp. I det egna badrummet finns badkar eller dusch, tofflor och hårtork.
Rustik toskansk mat serveras på Terreno Deli som har italienskt tema, men som även hämtar inspiration från svenska rätter. Du avnjuter frukost, lunch och middag i Winery Kitchen, där personalen gärna rekommenderar olika viner. Hotellet erbjuder guidade turer i vinfabriken liksom vinprovningar på Vinotek.
Du bor cirka 1 km från Friends Arena och Mall of Scandinavia, och 7 km från Bromma flygplats. Flygbussar till Arlanda stannar vid busshållplatsen Järva Krog, som ligger ett stenkast från hotellet. Parkering finns på plats, med rabatterade priser under helgen.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna, SverigeVisa priser Bokningar