Nommen Fishing Cottage

Nommen Fishing Cottage


Visa priserBokningar

Information

Nommen Fishing Cottage ligger i Vetlanda i Jönköpings län och erbjuder en grillplats och en terrass. Härifrån är det knappt 50 km till Jönköping. Asa ligger 45 km från boendet. Gästparkeringen på området är gratis.
Detta hus var en järnvägsstation på 1950-talet och varje dag passerar 7 pendeltåg bestående av 2 vagnar. Det går ett staket runt huset och tomten som förhindrar att barn når järnvägen. Bullret från tågen är över på 20 sekunder.
Alla boendetyper har en platt-TV. Vissa har även en matplats och/eller en terrass. I varje boende finns ett kök med diskmaskin och ugn. Nommen Fishing Cottage erbjuder gratis WiFi i alla utrymmen.
Nommen Fishing Cottage har dessutom en bastu och en solterrass.
På boendet finns tillgång till skidförvaring och cykeluthyrning. Du kan prova på ett brett utbud av aktiviteter såsom vindsurfing, dykning och cykling i området. Huskvarna ligger 42 km från Nommen Fishing Cottage.
”Detta hus var en järnvägsstation på 1950-talet och varje dag passerar 7 pendeltåg bestående av 2 vagnar. Det går ett staket runt huset och tomten som förhindrar att barn når järnvägen. Bullret från tågen är över på 20 sekunder.”

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Pallarp 2, 574 95 Vetlanda, SverigeVisa priser Bokningar