Mjölby Stadshotell – Sweden Hotels

Mjölby Stadshotell - Sweden Hotels


Visa priserBokningar

Information

Detta bekväma hotell ligger i den trevliga staden Mjölby. Här erbjuds en charmig kombination av historisk atmosfär och moderna faciliteter. Gästerna kan njuta av gratis tillgång till frukost, parkering och Wi-Fi.
Mjölby Stadshotells historia sträcker sig 135 år tillbaka. De fräscha, ljusa hotellrummen är prydligt inredda i traditionell, svensk stil med moderna inslag. En del av rummen har ursprungliga trägolv från 1873. Gästerna erbjuds fri tillgång till Wi-Fi på hela hotellet.
Efter en dag med sightseeing i staden och dess omgivningar, kan du varva ned i bastun i Stadshotellets stora relaxavdelning. Avdelningen ligger i den nyaste delen av byggnaden, och här finns även biljard och dartspel.
Ta tillfället i akt och besök Mjölby Stadshotells eleganta whiskeybar, som serverar hundratals olika whiskeysorter, en del av dem mycket sällsynta. Hotellet organiserar whiskeyprovningar.
Njut av en måltid i den mysiga och färggranna restaurangen på hotellet, som erbjuder en varierad meny med traditionella, svenska rätter. Frukostbuffén ingår i rumspriset och består av ett stort urval av hälsosamma alternativ.
Mjölby och dess omgivning erbjuder många sevärdheter och aktiviteter, som ett flertal golfbanor och den berömda runstenen Rökstenen. Hotellet kan skräddarsy aktiviteter som passar gästernas önskemål.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Järnvägsgatan 24, 595 52 Mjölby, SverigeVisa priser Bokningar