Hotell Södra Berget

Hotell Södra Berget


Visa priserBokningar

Information

Detta hotell ligger på en höjd 240 meter över Sundsvall. Här erbjuds fantastisk utsikt, en spelhall och ett populärt spa på takvåningen. Både WiFi och gästparkering är gratis. Bara 750 meter bort kan du åka skidor i Sundsvalls slalombacke.
De moderna rummen på Hotell Södra Berget har platt-TV och varsitt skrivbord. Alla rum är inredda i varma färger och har möbler i mörkt trä. Vissa har egen bastu och imponerande utsikt över staden.
Spaet har 4 pooler, en bastu och en relaxavdelning med öppen spis. Du rekommenderas att boka dina behandlingar i förväg. Spelhallen Strike Club erbjuder 16 bowlingbanor, ett kafé samt simulatorer för golf, viltjakt och racing.
Hotellet har 3 restauranger med olika menyer, från à la carte-rätter till läckra hamburgare. Södra Berget har även en dansrestaurang med underhållning på helgerna. I spabaren kan du avnjuta lättare rätter. Lobbykaféet har TV, spel och dagstidningar.
Du kommer till Sundsvalls centralstation med bil på 10 minuter. Du hittar längdåkningsspår bara ett stenkast från hotellet.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Södra stadsberget 1, 851 24 Sundsvall, SverigeVisa priser Bokningar