Hotel Skansen

Hotel Skansen


Visa priserBokningar

Information

Ett av våra toppval i Färjestaden. Hotel Skansen ligger i centrala Färjestaden på Öland. Detta historiska, familjeägda hotell ligger 3 km från Ölandsbron. Här erbjuds Sveriges största whiskybar, en pool och kostnadsfri allmän parkering.
De moderna rummen på Hotel Skansen har gratis WiFi och plattskärms-TV med satellitkanaler. En del har även en sitthörna och ett skrivbord.
På hotellets restaurang serveras nordiska specialiteter som ofta tillagas med säsongsbetonade råvaror från trakten. På sommaren är den stora terrassen på Skansen Hotel en idealisk plats om du vill ta något gott att äta och dricka.
På hotellet finns olika fritidsaktiviteter, bland annat ett bokningsbart spa med bastu, bubbelpool och massagebehandlingar. Du har också kostnadsfri tillgång till gymmet som ligger precis intill Hotel Skansen.
Hotel Skansen ligger 300 meter från en strand vid Kalmarsund. I omgivningen kan du även spela golf på Saxnäs golfklubb som ligger 10 minuters bilresa bort. Personalen rekommenderar gärna shoppingcentrer och olika sevärdheter i närheten.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Tingshusgatan 1, 38631 Färjestaden, SverigeVisa priser Bokningar