Hotel J

Hotel J


Visa priserBokningar

Information

Detta fridfulla hotell för tankarna till en yachtklubb, och här bor du 20 minuters båtresa från Gamla stan i Stockholm. Hotellet har en sommarterrass och en restaurang vid vattnet. Från hotellet har du fantastisk utsikt över Östersjön.
Hotel J:s rum har ekgolv och designtextilier med marint tema. Badrummen har badkar eller dusch. Många rum har en balkong eller terrass med utsikt över havet eller trädgården.
Brasseriet Restaurant J specialiserar sig på fisk- och skaldjursrätter med influenser från matkulturen i New England. Du kan koppla av i baren som har öppet sent eller vid den öppna spisen i loungen.
Personalen kan hjälpa dig med att boka behandlingar på ett lokalt spa eller ordna skärgårdsturer och vinprovningar. Som gäst på hotellet kan du utnyttja ett närliggande gym gratis. Naturreservatet Nyckelviken ligger 15 minuters promenad från Hotel J.
Nacka Strands färjeterminal ligger 500 meter bort, och färjan till centrum avgår var 30:e minut från maj till augusti. Nacka Strands busshållplats ligger bara 400 meter bort.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Ellensviksvägen 1, 13128 Nacka, SverigeVisa priser Bokningar