Hotel Åregården

Hotel Åregården


Visa priserBokningar

Information

Det traditionella Hotel Åregården ligger i centrala Åre. Här erbjuds en genuin och internationell alpin atmosfär. Här erbjuds även en pittoresk miljö med fantastisk utsikt över bergen och sjön. Bergbanan ligger här och gondolbanan tar gästerna till toppen av den 1 420 meter höga Åreskutan.
De 100 pisterna och 40 liftarna i Åre erbjuder något av den bästa skidåkningen i Sverige, och andra aktiviteter som kan ordnas är forsränning, vandringsturer och åkturer med hundspann.
Hotel Åregårdens gäster kan njuta av biblioteket, där väggarna är täckta med sekelskiftesmålningar. Här finns en rad olika spel, böcker och tidningar tillgängliga. I priset ingår även tillgång till bastun.
Inredningen i de moderna rummen återspeglar den traditionella, varma stilen i Jämtlandsregionen. Många ursprungliga detaljer har bevarats från byggnadens tidiga år i början av 1900-talet.
Under högsäsong har du som gäst här fri entré till en av Åres mest populära nattklubbar, Country Club. Åregården Larder & Wine Bar erbjuder bekväm loungeatmosfär och Åregården Bar & Bistro serverar traditionella svenska rätter och våfflemeny.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Box 6, Åre Torg, 830 13 Åre, SverigeVisa priser Bokningar