Hasselö Hostel

Hasselö Hostel


Visa priserBokningar

Information

Boendet ligger 3 minuters promenad från stranden. Detta vandrarhem ligger på Hasselö i Tjusts skärgård, 10 km från både Västervik och hamnen i Loftahammar. Här finns ett fullt utrustat gästkök och ett gemensamt TV-rum. En sandstrand ligger 200 meter bort.
Rummen på Hasselö Hostel ligger i 2 olika byggnader, och har enkel inredning och delat badrum. Det finns också en gemensam tvättstuga och en grillplats.
Hasselös restaurang Sjökanten är öppen på sommaren. Under övriga årstider erbjuds måltider för grupper vid beställning i förväg. I närheten finns ett kafé och en livsmedelsbutik som har öppet under sommarsäsongen.
Två bokningsbara badtunnor i trä finns utomhus på ön, och du kan även hyra en bastu. I området kan du ägna dig åt aktiviteter såsom minigolf, strandvolleyboll, fiske samt turer med traktor eller häst och vagn. Uthyrning av kajaker, cyklar och motorbåtar kan ordnas.
Personalen hjälper gärna till med att ordna båttransfer till ön. På sommaren avgår båtar dagligen från Västervik, och mindre båtar avgår från Gränsö kanal under övriga säsonger. När isen bär erbjuds transfer med svävare eller snöskoter.
Astrid Lindgrens Värld ligger 55 km bort, och till Sladö naturreservat är det 4 km från Hasselö Hostel.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Hasselö, 59391 Hasselö, SverigeVisa priser Bokningar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.