Gamla Vattentornet

Gamla Vattentornet


Visa priserBokningar

Information

Denna moderna lägenhet i 4 plan har ett unikt läge i ett vattentorn från 1915, 10 minuters promenad från centrala Ystad. Här erbjuds gratis WiFi och en utsiktsplats med panoramautsikt på tornets 9:e våning.
Ett fullt utrustat kök finns på 6:e våningen på Gamla Vattentornet, liksom en stor matplats, en lång bar och en platt-TV. En kontinental frukost till självservering finns i kylskåpet. Om så önskas kan du få tillgång till en privat kock, men detta måste bokas i förväg.
Vardagsrummet som ligger på 8:e våningen har marockanskinspirerad inredning. På vattentornets 7:e våning finns 1 sovrum samt en bekväm sällskapsdel med skinnsoffor.
Från lägenheten har du utsikt över Ystad och Östersjön, och här kan du njuta av både soluppgång och solnedgång. I det fräscha och moderna badrummet finns regndusch och badkar. Lägenheten har också tvättmaskin och torktumlare.
Ystads färjeterminal ligger 1,5 km bort, och det tar 20 minuter att promenera ner till Östersjön. En lokalbuss stannar precis utanför vattentornet.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Kristianstadsvägen 40, 271 33 Ystad, SverigeVisa priser Bokningar