Ängshyddan Gårdshotell

ngshyddan Gårdshotell


Visa priserBokningar

Information

Denna 1700-talsgård ligger i Yngsjö, och har ett konstgalleri, ett ekokafé och en liten presentbutik. Här finns gratis WiFi och gratis parkering. Du kan koppla av i vinterträdgården eller i den 3 000 m² stora trädgården.
Alla rum på Ängshyddan Gårdshotell är unikt inredda och har utsikt över landsbygden. Rummen har också minibar, vattenkokare och eget badrum med gratis badprodukter. Som gäst i rummen och studiorna har du tillgång till en egen platt-TV eller till en TV-lounge. Stugorna har ett eget badrum och en uteplats.
På sommaren ordnas ofta evenemang med levande musik på Ängshyddan. Du kan hyra en cykel på hotellet, och det är bara 1 km Östersjökusten.
Hamnstaden Åhus ligger bara 5 km bort, och till den närmaste stranden är det 700 meter. Du kan köra till den större staden Kristianstad på 20 minuter.
På begäran serverar restaurangen svenska och internationella bufféer och 3-rättersmiddagar. Ängshyddans frukost är ekologisk och består bland annat av hembakat bröd. Det ekologiska kaféet serverar även ekologiska bakverk.

Bilder


Visa priser Bokningar

Kontakter

Adress: Yngsjöv. 462, 296 92 Yngsjö, SverigeVisa priser Bokningar